Kontrola letenja Srbije i Crne Gore SMATSA

Osnovna delatnost Kontrole Letenja Srbije i Crne Gore SMATSA d.o.o. predstavlja pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi, dok se dodatne usluge odnose na školovanje kontrolora letenja kao i pilota, kalibražu zemaljskih radio navigacionih sredstava (ZRNS) i održavanje vazduhoplova. SMATSA d.o.o. je članica najvažnijih svetskih međunarodnih vazduhoplovnih organizacija i integrisala se u evropski sistem upravljanja vazdušnim saobraćajem kao član Eurocontrol.

Kao takva SMATSA d.o.o. je prepoznala potrebu za uvođenjem najmodernijih tokova dizajnerskih rešenja u svojim grafičkim rešenjima promotivnih materijala ali i brošura, kataloga, izveštaja o poslovanju itd. Prvi projekat koji je poverila POSH&Mediji je dizajn Izveštaja o poslovanju za 2013 godinu. Pored odabira fotografija, postprodukcije, lektorisanja tekstova, zadatak POSH&media kreativnog tima je uvođenje dizajnerskog standarda grafizma tabela, grafikona, piktograma izveštaja itd.

Na obostrano zadovoljstvo krajnje rešenje Izveštaja o poslovanju za 2013 godinu se jako dopalo klijentu i zaživelo kroz produkciju.