Organizacija događaja Dan EPS-a

ZADATAK  
 
Svečanom sednicom Upravnog odbora Elektroprivrede Srbije (EPS) 06. oktobra 2011. obeležen je Dan ove kompanije, koji je ustanovljen na isti datum kada je počela da radi prva električna centrala, u Beogradu 1893. godine.
U prisustvu predstavnika Vlade Republike Srbije, verskih i kulturnih institucija, nacionalnih sportskih saveza, poslovnih drugih partnera i prijatelja EPS-a koji su se okupili u velikom broju (300 zvanica), čelni ljudi EPS-a predstavili su rezultate iz prethodnog perioda, kao i planove za budućnost.
 
POSH&media je bila zadužena za osmišljavanje celokupnog koncepta događaja, organizaciju, produkciju svih štampanih i scenografskih materijala kao i snimanje korporativnog DOP filma u trajanju od 13 min i dodatna 3 filma od po 2 min o donacijama EPS-a.
 
         
 
REŠENJE  
KEY VISUAL: Tema koju je POSH&media prezentovala kroz svoj koncept i koja je kao takva bila prihvaćena od strane EPS-a jeste Obnovljivi izvori energije
Key vizual je sastavljen iz elemenata koji simbolizuju pokretačku energiju vode i njeno pretvaranje u električnu energiju, time je akcenat stavljen pre svega na obnovljive izvore energije i očuvanje prirodnih resursa Srbije i razvoj opšte svesti o značaju očuva- nja životne okoline. Ovu ideju smo simbolično predstavili kroz vizuelno rešenje koje prati znak i logotip svečane sednice, ali i kroz zvuk i ples. Nastup plesnog para pred početak svečane sednice simbolizuje upravo korišćenje potencijalne energije vode i proces njenog pretvaranja u električnu energiju.
 
REALIZACIJA DOGAĐAJA PODRAZUMEVALA JE:

- Rezervaciju prostora za organizaciju događaja (Dom vojske srbije)

- Obezbeđenje tehničke podrške (audio-video opreme) za svečanu sednicu

- Osmišljavanje kompletnog vizuelnog identiteta događaja i aplikacija istog na pozivnice, kese, brošure, binu, štandove, roll up-ove, press pultove, press wall-ove itd.

- Osmišljavanje i realizacija scenarija, rukovođenje programom događaja (režija), supervizija događaja, obezbeđenje i realizacija protokola, obeležavanje prostora.

- Sastavljanje i copy svih tekstova za pozivnice, liflete, tekst voditelja

- Angažovanje voditelja (moderatora)

- Organizacija ketering službe

- Organizacija protokola sedenja zvanica

- Realizacija rasvete i tehnike, obezbeđenje i brifing scenske režije

- Osmišljavanje i realizacija scenografije prostora, uređenje enterijera i brendiranje prostora, dizajn i produkcija grafičkih rešenja za grafičke elemente koji su sastavni deo scenografije prostora

- Svi rekviziti i logistika za opremanje prostora

- Angažovanje i brifing kamernog orkestra (članovi filharmonije)

- Izrada video zapisa (filmova) i montaža o svim primaocima donacija u trajanju svakog filma pojedinačno do 3 minuta. Snimanje van teritorije republike srbije.

- Dizajn, priprema za štampu i štampa lifleta na kome su gosti bili upoznati sa sadržajem događaja, spiskom učesnika, obrazloženjem nagrada itd.

- Fotografisanje i snimanje događaja

- Obezbeđenje i obuka promo timova, izrada uniformi za hostese

- Montaža muzike, izrada kostima i osmišljavanje koreografije plesnog para na otvaranju samog događaja.

 

black line