Novi klijent - Zanat Bakery

14.06.2018

Naš novi klijent Zanat Bakery poverio nam je izradu brand identiteta, knjige standarda i kompletno vođenje digitalnih kanala sa aktivacijama. 

Saznaj više...

POSH & MEDIA PROSLAVILA 10 GODINA POSLOVANJA!

14.06.2018

Hvala svim dragim saradnicima i klijentima na ukazanom poverenju i radujemo se budućim saradnjama! Vaš Posh&media Team!

Saznaj više...

Kreiranje novog imena grupacije Workforce

12.03.2018

Naš klijent Workforce doo i Studentska zadruga S servis u Srbiji posluju kao Workforce Grupa sa oblasti delatnosti pružanja sveobuhvatnih rešenja iz oblasti upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

Saznaj više...

Saveti i trikovi - digitalni marketing

18.01.2018

Nova godina donosi nam savete o novim načinima kako da povećate uspešnost na društvenim mrežama u 2018.

Saznaj više o trendovima i trikovima koji će obeležiti ovu godinu.

Saznaj više...

O POSH-U    siva linija

 

POSH&media je tim profesionalaca sa jasnom slikom marketinga za 21. vek. POSH možda asocira na luksuz, ali mi u POSH-u znamo da priuštiti sebi najbolje rešenje nije luksuz. Najbolje rešenje je naša obaveza i ono ne mora uvek da bude skupo. Ono na čemu nikada ne štedimo su ideje.
 
Ne štedimo svoje resurse da osmislimo inovativna i kreativna rešenja koja će vaš brend lansirati i pozicionirati na tržištu.
Radeći sa brojnim domaćim i stranim klijentima

 

ostvarili smo dobre rezultate u specifičnim uslovima domaćeg tržišta. Mi ne nudimo instant rešenja. Svakom klijentu se posvećujemo sa posebnom pažnjom, osluškujući njegove potrebe i sagledavajući sve specifičnosti njegovog poslovanja, kako bismo ponudili najbolje, jedinstveno i potpuno personalizovano POSH rešenje.

 

POČNIMO ODMAH!