POSAO: Community Manager

26.08.2016

POSH&media traži pojačanje! Opširnije u tekstu...

Saznaj više...

Organizacija korporativnog događaja/proslave

09.08.2016

Šta treba, a šta nikako ne treba raditi.

Saznaj više...

Pet navika uspesnih Social media eksperata

07.06.2016

        Slušaju svoju publiku / Koriste različite socijalne medije na različite načine / Oni postavljaju jasne i dostižne ciljeve /  Oni prate i analiziraju važne podatke / Oni sarađuju sa svojim potrošačima


Saznaj više...

Coca Colaboracija 2015 Coca Cola konferencija za distributere

03.11.2015

I ove godine POSH&media je imala čast da organizuje Coca Cola konferenciju za distributere za čije smo ime dali predlog još davne 2013 godine - Coca Colaboracija, koje je usvojeno i sada već tradicionalno organizovano pod tim imenom.
 

Saznaj više...

O POSH-U    siva linija

 

POSH&media je tim mladih i ambicioznih profesio- nalaca sa jasnom vizijom marketinga za 21. vek. POSH možda asocira na luksuz, ali mi u POSH-u znamo da priuštiti sebi najbolje rešenje nije luksuz. Najbolje rešenje je naša obaveza i ono ne mora uvek da bude skupo. Ono na čemu nikada ne štedimo su ideje.
 
Ne štedimo svoju kreativnost i svoje resurse da osmislimo rešenja luksuzna po svojoj sofisticira- nosti i kreativnom izrazu.
Radeći sa brojnim klijentima kao što su:
MINI Srbija, Coca-Cola, EPS-Elektroprivreda Srbije,

 

Peštan, Vast, Hidroelektrane Bajina Bašta, Delta Sport, Suzana Perić, FAM-Fabrika maziva, Klas - Beogradska pekarska industrija, Fakultet Organi- zacionih Nauka,...) ostvarili smo dobre rezultate u specifičnim uslovima domaćeg tržišta. Mi ne nudimo instant rešenja. Svakom klijentu se posvećujemo sa posebnom pažnjom, osluškujući njegove potrebe i sagledavajući sve specifičnosti njegovog poslovanja, kako bismo ponudili najbolje, jedinstveno i potpuno personalizovano POSH rešenje.

 

POČNIMO ODMAH!